Големи намаления на Ezviz: Промоционални оферти за юни, които не можете да пропуснете!

Публикувано от MB Vision Ltd 18.06.2024 0 Коментари

 

Големи намаления на Ezviz: Промоционални оферти за юни, които не можете да пропуснете!

 

Готови ли сте за фантастична сделка за някои от най-добрите продукти за сигурност и интелигентен дом? Този юни с удоволствие обявяваме едномесечно промоционално събитие с невероятни отстъпки за всички продукти Ezviz в нашия онлайн магазин. От 1 юни до 30 юни можете да се насладите на спестявания до 15 % от широка гама устройства Ezviz. Независимо дали искате да подобрите сигурността на дома си или да проучите решенията за интелигентен дом, сега е идеалният момент да пазарувате.

 

Защо Ezviz?

 

Ezviz е надеждно име в света на интелигентните домашни технологии и решенията за сигурност. Известна с иновативния си дизайн, висококачествените си продукти и удобните за ползване функции, Ezviz се превърна в марка, която се ползва от собствениците на жилища и технологичните ентусиасти. От най-съвременните камери за сигурност до интелигентни звънци и алармени системи - Ezviz предлага цялостен набор от продукти, които могат да ви помогнат да защитите и управлявате дома си с лекота.


Препоръчани продукти в продажба


1. Ezviz CS-E6

Ezviz CS-E6 е универсална и мощна камера за сигурност, която предлага превъзходно качество на изображението и интелигентни функции. С разделителна способност 4 MP и цветно нощно виждане CS-E6 гарантира, че никога няма да пропуснете нито един момент, независимо дали е ден или нощ.


2. Ezviz CS-TY2

Подобрете сигурността на дома си с камерата Ezviz CS-TY2. Тази интелигентна вътрешна камера разполага с разделителна способност 1080p, двупосочно аудио и детекция на хора с помощта на изкуствен интелект, което ви позволява да наблюдавате дома си отвсякъде с помощта на вашия смартфон.


3. Ezviz CS-BC1C + соларен панел

CS-BC1C, съчетана със соларен панел, осигурява устойчиво и ефективно решение за външна сигурност. С 2K резолюция, цветно нощно виждане и до 210 дни живот на батерията с едно зареждане, тази камера е проектирана за дългосрочна работа.


4. Ezviz CS-C3T

CS-C3T е надеждна външна камера с HD резолюция 1080p и отлични възможности за нощно виждане. Нейната устойчива на атмосферни влияния конструкция осигурява надеждна работа при различни условия на околната среда.


5. Ezviz CS-C1C-B

CS-C1C-B е компактна и достъпна вътрешна камера, която не прави компромис с характеристиките. С 1080p качество на видеото, детекция на движение и двупосочен звук, тя е идеална за наблюдение на дома или офиса ви.


6. Ezviz CS-H1c

Ezviz CS-H1c предлага видео с висока разделителна способност и усъвършенствани функции с изкуствен интелект, за да подобри сигурността на дома ви. Неговият елегантен дизайн и лесен монтаж го правят популярен избор сред собствениците на жилища.


7. Ezviz CS-H4

CS-H4 е високоефективна вътрешна камера с 4MP резолюция и интелигентни функции за проследяване. Тя предлага панорамни изгледи и детайлно наблюдение, което я прави идеална за по-големи пространства.


8. Ezviz CS-C8T

CS-C8T е външна охранителна камера, която съчетава мощна производителност с удобни за потребителя функции. С пълноцветно нощно виждане и засичане с помощта на изкуствен интелект, тя осигурява цялостна сигурност за вашата собственост.


9. Ezviz CS-C8W

CS-C8W предлага усъвършенствани функции за сигурност, включително интелигентно проследяване, 4MP резолюция и мощно нощно виждане. Неговата здрава конструкция е създадена, за да устои на природните стихии, като осигурява надеждно наблюдение на открито.


10. Ezviz CS-C8PF

CS-C8PF е камера с два обектива, която осигурява ултрашироко зрително поле и детайлни близки планове. Нейното интелигентно увеличение и разпознаване с изкуствен интелект я правят универсален избор за различни нужди от наблюдение.


11. Ezviz CS-BD-DB1C

Подобрете сигурността на входа на дома си с видеозвънеца Ezviz CS-BD-DB1C. Този звънец за врата, който се отличава с 2K резолюция, засичане с изкуствен интелект и двупосочен звук, ви позволява да виждате и да общувате с посетителите отвсякъде.


Защо не трябва да пропускате тази разпродажба?

  • Невероятни спестявания
  • За ограничен период от време можете да спестите до 15% от всички продукти на Ezviz. Тези отстъпки предоставят отлична възможност да инвестирате във висококачествени устройства за сигурност и интелигентен дом, без да нарушавате бюджета.
  • Усъвършенствана сигурност
  • С нарастването на броя на проникванията в домовете и опасенията за сигурността никога не е имало по-подходящ момент да обновите системата си за сигурност. Продуктите на Ezviz са проектирани така, че да осигуряват цялостна защита и спокойствие, като гарантират, че вашият дом и близките ви са в безопасност.
  • Интеграция на интелигентен дом
  • Продуктите на Ezviz са не само за сигурност; те също така подобряват работата ви в интелигентния дом. От управлението на осветлението и уредите до дистанционното наблюдение на дома ви, устройствата Ezviz се интегрират безпроблемно със съществуващата екосистема на интелигентния ви дом, като правят живота ви по-удобен и свързан.
  • Удобни за потребителя функции
  • Една от отличителните черти на продуктите Ezviz е тяхната лесна употреба. С интуитивни мобилни приложения, лесни процеси на инсталиране и опростени контроли Ezviz улеснява всеки, който желае да настрои и управлява своята домашна сигурност и интелигентни домашни устройства.

Как да се възползвате от промоцията?

  • Посетете нашия онлайн магазин
  • Отидете в нашия онлайн магазин, за да разгледате пълната гама продукти Ezviz в продажба. На всяка продуктова страница ще бъде отбелязана наличната промоционална отстъпка, за да можете лесно да видите колко можете да спестите.
  • Изберете вашите продукти
  • Независимо дали търсите нова охранителна камера, интелигентен звънец за врата или друг продукт на Ezviz, добавете избраните продукти в количката си. Не забравяйте да проверите подробностите за продукта и отзивите на клиентите, за да сте сигурни, че правите най-добрия избор за вашите нужди.
  • Насладете се на спестяванията си
  • След като сте направили избора си, преминете към касата, за да завършите покупката си. Промоционалните отстъпки ще бъдат приложени автоматично, така че можете да се насладите на спестяванията си незабавно. Вашите нови продукти Ezviz ще бъдат доставени директно до вратата ви, готови да подобрят сигурността на дома ви и настройките на интелигентния ви дом.

Заключителни мисли

Не пропускайте тази невероятна възможност да спестите от висококачествени продукти Ezviz. Независимо дали подобрявате сигурността на дома си, добавяте интелигентни функции в дома си или просто търсите изгодни оферти, нашата юнска промоция е идеалният момент да инвестирате в Ezviz. Пазарувайте сега и се възползвайте от тези ограничени по време отстъпки, преди да са изчезнали!

Бъдете сигурни, бъдете интелигентни и се наслаждавайте на спокойствието, което идва с Ezviz. Успешно пазаруване!

Оставете вашият коментар тук